Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

marți, 19 august 2014

Cum să nu stropeşti wc-ul...

Nu vreau să iau la caterincă o parte din băieţi, prin această postare încerc să ajut... să ajut pe cei ce nu au putut, nu au vrut sau nu i-a interesat despre cum să faci ca să nu te pişi ( nu are rost să fiu formal ) pe wc , pe gresie, sau în unele cazuri extreme chiar pe faianţă.
Având în vedere sălbăticia cu care unii se comportă în preajma unei toalete vreau să încep şi cu lucrurile banale, să fiu sigur că toată lumea mă prinde. Primul lucru pe care îl faci atunci când te pişi, dacă nu eşti la pişoar, trebuie NEAPĂRAT să ridici capacul. În cazul în care nu arată prea bine fiindcă cei care s-au pişat înaintea  ta nu au văzut postarea mea... în niciun caz nu faci peste colac, dacă nu ai hârtie igienică de care să te foloseşti atunci când o să ridici capacul să ştii că e mai ok să îl ridici cu piciorul decât să îl laşi jos.
Al doilea şi cel mai important lucru pe care îl faci e să fii atent unde îţi pui picioarele. Ăsta e MARELE SECRET de care nu s-au prins mulţi, deşi nu îţi trebuie facultate ca să te prinzi.. dar în fine... Picioarele trebuie aşezate cât mai aproape de vasul wc-ului, aproape şi un pic crăcit, după cum se vede şi în imaginea de mai jos. Am pus şi poză numai să fiu eu împăcat că înţelege toată lumea.
  

Dacă toate astea sunt finalizate eşti în sfârşit pregătit să îţi dai drumul la valul ţestoasei (cei ce au vazut Dragon Ball o să înţeleagă) . Oricât de copleşitor emoţional ar fi procesul TE ROG eu mult nu îţi lăsa capul pe spate de plăcere, mai bine uită-te unde ţinteşti... fă asta doar când eşti în natură.
Există şi cazuri nefericite în care chiar faci pe tine, mai ai un pic şi explodezi, cazuri în care eşti drogat de cantitatea de urină pe care o stochezi, dar cu toate astea ai şi alte variante, de exemplu: dacă eşti într-un spaţiu public (bar/restaurant/bodegă) du-te direct la pişoar că să nu existe riscul de a face pe fântâna arteziană în cabină... iar dacă eşti acasă mai bine te pui direct pe wc. Ştiu că poate vi se pare prea feminin să faci asta stând pe wc, dar uiţi că în baia ta nu te vede nimeni ... mai sunt şi cazuri în care faci pe tine atât de tare încât intri peste altcineva în baie.. ehh atunci ai voie să fii mascul pentru că oricât te-ai grăbi o să fii atent unde ţinteşti, probabil de ruşinea celui ce te priveşte şocat că nu ai putut aştepta să iasă.
Ultimul proces pe care trebuie să îl faci e unul ce ţine doar de tine, nu influenţează următoarele persoane care o să fie în toaletă, dar cu toate astea o să te sfătuiesc până la capăt... e vorba de momentul în care îţi scuturi monstrul. Unii băieţi au problema că oricât ar scutura-o tot le rămâne o picătură pe buză... se mai întâmplă... e un principiu hidraulic complex pe care o să-l explic cu altă ocazie. Aşa că, dacă ai problema asta ar fi mai bine pentru tine să nu o bagi în pantaloni aşa cum e, fiindcă o să păteze chiloţeii şi e chiar scârbos... soluţia pe care o ai la îndemână e hârtia igienică. Pune-ţi căpuţul pe o coală de hârtie igienică şi o să vezi că printr-o minune picătura ce îţi dădea probleme a fost absorbită.


Sper să nu fi deranjat cu ceea ce am spus, mai ales dacă ai vreuna din problemele de mai sus, eu chiar încerc să ajut... plus că suntem în anul 2014, ar fi timpul ca după milenii de evoluţie să reuşim să facem şi asta într-un mod corect şi igienic.

0 comentarii:

 

Blogger news