Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

marți, 22 februarie 2011

VHP - Virusul Hahaha Production


Lume lume… ascundeţi-vă în beciuri… baricadaţi casele, un nou virus face victime printer români. Nu ştim cum acţionează şi la cine ajunge mai exact dar ce ştim e că a lovit câteva vedete şi le-a stricat radical. Din sursele noastre virusul poartă numele de Hahaha Production, pe scurt VHP, şi încă nu e mortal, dar priviţi câteva poze cu anumite vedete, înainte şi după contaminare. Nu recomand să dea mai în jos celor cu probleme la inimă.

Alex Velea:

înainte de contaminare cu VHP avea un videoclip cu LaFamilia şi C.I.A. , se numea ”mai vrei” şi era despre şi cu vagabonţi.


După contaminarea cu VHP , dragul nostru Alex arată groaznic, tendinţe de gay, făcut la ochi şi cu blăniţă. Unii spun că se autointitulează Lady Gagalex. Ȋmi pare rău după el şi gândul că voi arăta şi eu aşa dacă voi fi infectat mă face să nu dorm noaptea.

 
Don Baxter:
Cândva un mare mafiot de… pardon… dă Bucureşti, cu aspiraţii la SnoopDog, 50Cent sau 2PAC… Don Baxter făcea versuri şi videoclipuri într-un mod american, ciudat dar nou pentru România.
Azi, virusatul Don B. arată ca un tocilar ce se chinuie să înţeleagă fizica cuantică. Băiatului îi trebuie urgent un antidot fiindcă e în ultima fază a bolii.
Cabron:
A fost poate cea mai bună voce din hiphop de când a apărut cu Shoby în trupa Codu Penal…Cu ceva timp în urmă avea cu Nico o melodie care culmea se numea “nu pot să mă schimb” , iar videoclipul îl arăta undeva într-o puşcărie şi cum el şi camaradul lui împuşcă un om. Dar acum, după contaminarea cu VHP arată ca un băieţel dependent de jucării… după cum se poate vedea în ultimul videoclip unde se joacă cu o maşinuţă pe “boxele” unei blode.
Vreau să menţionez că nu am nimic cu niciunul dintre “infectaţi”… o dată chiar îi apreciam, însă ce a făcut hahaha production din ei e umilitor şi jenant. Pot înţelege că au nevoie de bani dar muzica trebuie făcută cu pasiune. Dacă eşti bun faci bani oricum, dacă nu mai bine renunţă decât să îţi calci în picioare demnitatea.
Respect Sişu, Cedry2k, Paraziţii şi Nimeni Altu’

1 comentarii:

homaru' spunea...

ai mare dreptate. ce incep sa faca artistii romani ce sustineau odata repu' e stanjenitor

 

Blogger news